Catacloud AS

Vår historie

Catacloud ble startet i 2017 med en drøm om å innovere og fornye regnskap og bedriftsverktøy. Vi ønsket å lage en platform der du får oversikt og som snakker godt med andre verktøy du bruker, derfor har vi mye fokus på å gi muligheter til andre utviklere for integrering.

Vi sitter i dag både i Tønsberg og Oslo, omgitt av regnskapsbyråer og oppstartsbedrifter. En av suksess-faktorene våre tror vi er at vi er så nære på daglige brukere av systemet. Veien er derfor kort fra tilbakemelding til utvikling. Samtidig har vi en klar plan på hvor vi ønsker å gå.

Teamet bak Catacloud

Vi er ikke store teamet i dag. Vi gjør opp for det med å være effektive, men det betyr ikke at vi ikke ser etter flere dyktige hoder som kan være med oss på reisen.

Frode Kølner
Daglig leder // Regnskapsguru

Frode Kølner

Frode er en menneskekjenner og visjonær som har startet opp og vært involvert i mange selskaper over lang tid. Han tenner på nye idéer og er ikke redd for å ta en risk.

Håkon Holhjem
Utvikler // Visjonær

Håkon Holhjem

Håkon er visjonæren bak Catacloud og har hovedfokus på løsningens helhet og brukeropplevelse. Med over 12 års erfaring som programmerer og bred kompetanse innen grafikk og media har Håkon både startet og vært med på flere oppstartbedrifter.

Øyvind M. Gran
Utvikler // Kodemaskin

Øyvind M. Gran

Øyvind har jobbet som programmerer i over 15 år, han har vært med å starte flere selskaper og trives godt i flere roller innad i bedriften. Øyvind er en full stack webutvikler og kan jobbe med alle sider av produktet.

Deg?

Ønsker du å jobbe med oss?
Send oss en søknad