Catacloud ble startet i 2017 med en drøm om å innovere og fornye regnskap og bedriftsverktøy. Vi ønsket å lage en platform der du får oversikt og som snakker godt med andre verktøy du bruker, derfor har vi mye fokus på å gi muligheter til andre utviklere for integrering.

Vi sitter i dag både i Tønsberg og Oslo, omgitt av regnskapsbyråer og oppstartsbedrifter. En av suksess-faktorene våre tror vi er at vi er så nære på daglige brukere av systemet. Veien er derfor kort fra tilbakemelding til utvikling. Samtidig har vi en klar plan på hvor vi ønsker å gå.

Ansatte

Daglig leder

Frode Kølner

Frode har mange års erfaring med regnskap og å starte selskaper. Han er en menneskekjenner og visjonær.

Utvikler

Håkon Holhjem

Håkon er visjonæren bak Catacloud og har hovedfokus på løsningens helhet og brukeropplevelse. Med over 11 års erfaring som programmerer og bred kompetanse innen grafikk og media har Håkon både startet og vært med på flere oppstartsbedrifter.

Utvikler

Øyvind M. Gran

Øyvind har jobbet som programmerer i over 15 år, han har vært med å starte flere selskaper og trives godt i flere roller innad i bedriften. Øyvind er en full stack webutvikler og kan jobbe med alle sider av produktet.